Til alle dere andre, Katrine og dyr!Det slo meg pluttselig at jeg aldri legger ut noe annet enn det jeg driver med på skolen. Riktig nok bruker jeg masse av fritiden min på grafisk design, men det blir litt "skolete" når jeg legger det på bloggen. Så her er noe til dere som ikke bryr dere om det grafiske, men kanskje vil vite litt om meg og hva annet jeg driver med!

Jeg er Jonas Haugen, 23 år og bor på Nøtterøy. Hit flyttet jeg og kjæresten min, Katrine Moe, den 1.juli. Her bor vi sammen med kattene Stanley og Lydia og ca 150 fisk. Det har seg nemlig slik at min kjære lider av dyremani. Det arter seg litt som alkoholisme tenker jeg. Må ha det, kan ikke leve uten det og det går utover familie og venner. Og meg. På en positiv måte da, det er nok en stor forskjell fra alkoholen. Hadde ikke jeg vært sammen med henne hadde det nok stått et skilt på fremmsiden av huset vårt med "Nøtterøy Zoo".satanoperca
En satanoperca som passer på ungene sine.


Jeg vokste opp i et hjem uten husdyr, men har sett  verdien med selskap og kjærliget. Kattene er herlige å kose med og fiskene er fine å se på.


Bortsett fra det er jeg og Katrine gla i å lage god mat, drikke god vin, venner og reise. Det sistnevte er nok det vi helst vil bruke penger på. Selv om vi har kjøpt hus som pusses opp og er studenter. Mye av æren skal RyanAir og laterooms.com ha. Her er det mulig å komme seg bort en helg for en billig penge. Vi reiser til Glasgow 21-24 mars og den turen koster med fly og hotell 1600 kr for to persjoner tur/retur. Det er tre turer på byen!


meg og katrine copy

Ellers er Katrine den herligste, nydligste og mest perfekte jenta i universett!!!!

2 kommentarer

anita

03.mar.2009 kl.10:17

ha ha ha, herlig innlegg :)

Hedda Myhre Hagen

05.mar.2009 kl.12:29

Morsomt innlegg!!! Har dere navn på alle fiskene? Og er dere klare for å være fosterforeldre til en stakkars ensom fisk fra "Yip´s" kinarestaurant??? Synes så synd på den fisken at jeg har sluttet å spise der...

Skriv en ny kommentar

hits